Een podcast opnemen, publiceren en delen met alleen je telefoon via Anchor – iPhone & Android

Leestijd: < 1 minuten

Geplaatst op 17 januari 2020 | door Stefan Kollaart | in Bewerken, Opnemen & Interviewen

Podcast Fabriek > BlogBewerken, Opnemen & Interviewen > Een podcast opnemen, publiceren en delen met alleen je telefoon via Anchor - iPhone & Android

Niks investeren. Gewoon starten met je eerste aflevering.

Je wilt beginnen met podcasting? Helemaal top! Het is zo’n gaaf, uniek medium. Maar misschien zit je er minder op te wachten om meteen naar de Media Markt te rennen en voor honderden euro’s microfoons, een mengtafel en koptelefoons te kopen.

We willen je graag helpen bij het opstarten van je podcast. Je hebt als ondernemer altijd waardevolle content. Wat voor jouw de normale dagelijkse gang van zaken is, is voor veel mensen nieuwe waardevolle informatie. Mensen vinden het leuk iets nieuws te leren of een kijkje achter de schermen te nemen bij een andermans bedrijf. Ook al denk je dat je beroep nog zo saai is, voor veel mensen is het iets nieuws en leuk om te ontdekken.

We gebruiken in deze video Anchor. Dat is een dienst (tegenwoordig van Spotify) met een hele mooie app waar je je podcast kan opnemen en publiceren. Zij zorgen ervoor dat je podcast overal vindbaar is, in alle directories. Dit kan allemaal met je telefoon en een paar oordopjes. Die heb je waarschijnlijk al!

Hopelijk kan je na deze video van start en dit weekend nog je verhaal delen met vele anderen.

Toch dat betere, professionele geluid?

Wij zijn wel naar de Media Markt gerend.