Blogcast: Blogs laten inspreken

Blogposts worden steeds minder gelezen. Mensen raken eraan gewend om vooral video/audio content te consumeren. Maar de content in blogs zijn vaak super waardevol en daarom is het eigenlijk zonde dat je met een blog zo weinig mensen bereikt. Dat zie je in de journalistiek bijvoorbeeld ook. Kranten schrijven kwalitatief zeer hoge stukken, maar mensen vinden het lastiger om lange lappen tekst te consumeren. In dat gat is bijvoorbeeld Blendle gesprongen die met Blendle Audio stukken zijn gaan inspreken. Inmiddels is Blendle Audio een van de grootste USPS van Blendle en hebben ze een groot gedeelte van hun gebruikers omdat deze kwaliteitscontent nu op deze unieke manier wordt aangeboden.

Wij willen dit toegankelijk maken voor iedereen en daarom hebben we de blogcast in het leven geroepen. Wij spreken voor een leuke prijs je blogs in. Bezoekers die geen tijd hebben om je hele blog te lezen kunnen hem nu gaan luisteren. Bijvoorbeeld onderweg, of terwijl ze ondertussen een spelletje spelen. Vergis je ook niet in het feit dat je je hiermee onderscheidt tot je concurrentie omdat je bijvoorbeeld blinde, laaggeletterde of dyslectische mensen nu kennis kan laten maken met je content en dat je hiermee helpt goeie content toegankelijker te maken voor iedereen.

Je kan bij ons kiezen uit verschillende stemmen, intonaties en of je een achtergrondmuziekje wil of niet.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie