Blogcast: Blogs laten inspreken

Blogposts worden steeds minder gelezen. Mensen raken eraan gewend om vooral video/audio content te consumeren. Maar de content in blogs zijn vaak super waardevol en daarom is het eigenlijk zonde dat je met een blog zo weinig mensen bereikt. Dat zie je in de journalistiek bijvoorbeeld ook. Kranten schrijven kwalitatief zeer hoge stukken, maar mensen vinden het lastiger om lange lappen tekst te consumeren. In dat gat is bijvoorbeeld Blendle gesprongen die met Blendle Audio stukken zijn gaan inspreken. Inmiddels is Blendle Audio een van de grootste USPS van Blendle en hebben ze een groot gedeelte van hun gebruikers omdat deze kwaliteitscontent nu op deze unieke manier wordt aangeboden.

Wij willen dit toegankelijk maken voor iedereen en daarom hebben we de blogcast in het leven geroepen. Wij spreken voor een leuke prijs je blogs in. Bezoekers die geen tijd hebben om je hele blog te lezen kunnen hem nu gaan luisteren. Bijvoorbeeld onderweg, of terwijl ze ondertussen een spelletje spelen. Vergis je ook niet in het feit dat je je hiermee onderscheidt tot je concurrentie omdat je bijvoorbeeld blinde, laaggeletterde of dyslectische mensen nu kennis kan laten maken met je content en dat je hiermee helpt goeie content toegankelijker te maken voor iedereen.

Je kan bij ons kiezen uit verschillende stemmen, intonaties en of je een achtergrondmuziekje wil of niet.

Inspreekstemmen

De Nederlandse versies van Morgan Freeman, Stephen Fry en Beyonce.

Stefan Kollaart

Toen Stefan 15 was begon hij met het maken van zijn eerste radioprogramma op de lokale omroep van Zandvoort. De liefde voor radio groeide, hij ontwikkelde een eigen online radiostation en presenteerde 2 jaar bij de regionale zender Wild FM. Toen ontdekte hij de podcast en maakte podcasts als Mediators en de Passie Podcast. Met zijn opgedane kennis over radio weet hij hoe je een goed audioconcept maakt en hoe je communiceert met je luisteraar.

Beluister hoe Stefan Kollaart klinkt
Ik wil deze stem voor mijn blogcast Artikelen ingesproken door Stefan

Koen Minnema

Koen is een marketeer in hart en nieren. Na zijn studie communicatie te hebben afgerond is hij als freelance marketeer/content creator aan de slag gegaan, heeft hij het diensten-platform Dienst4dienst opgezet en helpt hij mensen met het verhuren bij hun huis met AirBnB Host Haarlem. Koen weet hoe je een boodschap over kan brengen en hoe je je product aan de man kan krijgen.

Beluister hoe Koen Minnema klinkt
Ik wil deze stem voor mijn blogcast Artikelen ingesproken door Koen

Rolien Magendans

Rolien Magendans is moeder van drie jongens, werkt als stewardess en is de host van de succesvolle podcast (meer dan 65..000 keer beluisterd) over bevallen Adem In, Adem Uit. Haar liefde voor radio en audio is er altijd al geweest. In 2004 liep ze stage bij 3FM en presenteerde ze de ochtendshow op WildFM. Na een lange pauze heeft ze de draad weer opgepakt met de podcast Adem In Adem Uit, en dat voelt als thuiskomen. Adem in Adem uit werd in 2019 genomineerd voor een Dutch Podcast Award.

Beluister hoe Rolien Magendans klinkt
Ik wil deze stem voor mijn blogcast Artikelen ingesproken door Rolien

Marielle van Meerwijk

Marielle van Meerwijk weet hoe ze een verhaal moet vertellen. Ze is woordvoerster bij Swim to Fight Cancer en doet de communicatie voor Zaamen. Met haar heldere inspreekstem maakt ze een succes van elke productie.

Beluister hoe Marielle van Meerwijk klinkt
Ik wil deze stem voor mijn blogcast Artikelen ingesproken door Marielle
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie