Ervaringen

Moet je horen.

De ervaring die ik met de Podcast Fabriek heb is zeer positief. Beide mannen weten een professionele en toch ontspannen sfeer neer te zetten. Door het stellen van relevante vragen is het heel gemakkelijk om over mijn passie als ondernemer te spreken. De tijd vliegt voorbij! Een podcast opnemen bij de Podcast Fabriek is een echte aanrader voor elke ondernemer die zichzelf serieus neemt.

Aisha Bransen, Founder bij Memories Uitvaartmuziek

Koen en Stefan zijn echte vakmensen. Ik luister al een tijd naar de verschillende podcasts die de mannen uitbrengen en ik vond het tijd dat ik mijzelf er ook eens aan ging wagen. Met gezonde spanning stapte ik de studio in en er hing meteen een relaxte en gemoedelijke sfeer. De interviewer Stefan stelde goede vragen en begreep de branch goed waarin werkzaam ben. De mannen delen de Podcast op Spotify en hun eigen Social Media kanalen. 

Koen en Stefan Bedankt!

Sjoerd de Vries, Founder & Web Designer bij Uitdekoker.nl

Wow, wat was dit gaaf om te doen! Ik vind het heerlijk om kennis te delen en podcasts zijn hier een perfect medium voor. Dus ben ik met de Podcast Fabriek om tafel gaan zitten en bedachten een mooie opzet voor de Santhee Podcast. In twee sessies hebben we de opnames gedaan die ook echt heel prettig verliepen. Iedere podcast werd voorzien van een muziekje en typische theezetgeluiden die het geheel een eigen identiteit geven. De reacties zijn superpositief. Voor iedereen die kennis of verhalen wil delen zou ik zeggen ga eens met Koen en Stefan praten en duik de wereld van de podcasts in!

Karin Kamman, Theesommelier bij Santhee

Ik had niet veel ervaring met het opnemen van podcasts, maar ik heb jullie als zeer professioneel ervaren. Stefan had zich voortreffelijk voorbereid en jullie samen zetten voor de opnames nog even de puntjes op de i. De drive, de passie en de professionaliteit waarmee jullie podcasts opnemen en en verzorgen vind ik bewonderenswaardig. Wat mij betreft hadden jullie zo kunnen meedingen naar de podcastprijs van NPO Radio 1.

Ivonne Verkes, AVG Specialist bij Zeddicus

Wat een ontzettend leuke ervaring was het opnemen van de Passie Podcast! Ik heb niet alleen veel reacties gekregen op mijn podcast, maar ik vond het vooral echt leuk om jullie bezig te zien en te horen hoe jullie je voorbereiden op de podcasts. Jullie zijn beiden professioneel en het loopt allemaal op rolletjes. Jullie stelden mij op mijn gemak. Ook over de communicatie na de opname en het promotieproces zijn jullie zeer transparant. Erg fijn en overzichtelijk. Nogmaals.. ik ben zeer blij met het resultaat en ik zal jullie dan ook zeker adviseren aan iedereen die een passie heeft voor zijn werk en een interessant verhaal.

Martine Verheij, Style Coach bij Colour Your Closet

Een tijdje geleden was ik te gast bij De Podcast Fabriek om te praten over rouwverwerking bij jongvolwassenen. Het was een heel prettig gesprek waarbij erg goede en fijne vragen werden gesteld en ik mij op mijn gemak voelde. De reacties die ik daarna kreeg op de podcast waren geweldig!

Lisa van Heusden, Rouwbegeleider bij Lisa van Heusden

Ook een succesvolle podcast?