Ervaringen

Moet je horen.

De ervaring die ik met de Podcast Fabriek heb is zeer positief. Beide mannen weten een professionele en toch ontspannen sfeer neer te zetten. Door het stellen van relevante vragen is het heel gemakkelijk om over mijn passie als ondernemer te spreken. De tijd vliegt voorbij! Een podcast opnemen bij de Podcast Fabriek is een echte aanrader voor elke ondernemer die zichzelf serieus neemt.

Aisha Bransen, Founder bij Memories Uitvaartmuziek

Wow, wat was dit gaaf om te doen! Ik vind het heerlijk om kennis te delen en podcasts zijn hier een perfect medium voor. Dus ben ik met de Podcast Fabriek om tafel gaan zitten en bedachten een mooie opzet voor de Santhee Podcast. In twee sessies hebben we de opnames gedaan die ook echt heel prettig verliepen. Iedere podcast werd voorzien van een muziekje en typische theezetgeluiden die het geheel een eigen identiteit geven. De reacties zijn superpositief. Voor iedereen die kennis of verhalen wil delen zou ik zeggen ga eens met Koen en Stefan praten en duik de wereld van de podcasts in!

Karin Kamman, Theesommelier bij Santhee

Alles was in stelling gebracht toen ik langs kwam bij de Podcast Fabriek: microfoons, camera’s, mengpaneel en uitnodigende vragen over mijn werk als tekenaar. Het interview stond er in één take op. De Podcast Fabriek had twee weken nodig voor de nabewerking en nu staat de podcast op diverse platforms waarvan ik van een aantal het bestaan niet eens wist. De reacties zijn zonder uitzondering positief. Mijn vier oudere broers reageerden enthousiast – en dat zegt veel.

Tom van Dun, Tekenaar bij InfoComics

De aanpak van Koen en Stefan is verbluffend eenvoudig. Je zorgt dat je op tijd bij de opname-locatie in Haarlem bent. En dan gaat de rest vanzelf! Het is een geolied teamwork. Koen was de man van de opname in beeld en geluid. En Stefan is een natuurlijke vragensteller ‘pur sang’. Hij luistert goed. En weet het gesprek zeer eenvoudig op de gang te houden! Echt top! Daarnaast zijn het twee enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Ik kan iedere ondernemer aanbevelen om de stap te zetten. Het is niet eng, het gaat vanzelf.

Winny Paauw, Communicatievakvrouw bij Paauw Communicatie

Wat een ontzettend leuke ervaring was het opnemen van de Passie Podcast! Ik heb niet alleen veel reacties gekregen op mijn podcast, maar ik vond het vooral echt leuk om jullie bezig te zien en te horen hoe jullie je voorbereiden op de podcasts. Jullie zijn beiden professioneel en het loopt allemaal op rolletjes. Jullie stelden mij op mijn gemak. Ook over de communicatie na de opname en het promotieproces zijn jullie zeer transparant. Erg fijn en overzichtelijk. Nogmaals.. ik ben zeer blij met het resultaat en ik zal jullie dan ook zeker adviseren aan iedereen die een passie heeft voor zijn werk en een interessant verhaal.

Martine Verheij, Style Coach bij Colour Your Closet

Koen en Stefan zijn echte vakmensen. Ik luister al een tijd naar de verschillende podcasts die de mannen uitbrengen en ik vond het tijd dat ik mijzelf er ook eens aan ging wagen. Met gezonde spanning stapte ik de studio in en er hing meteen een relaxte en gemoedelijke sfeer. De interviewer Stefan stelde goede vragen en begreep de branch goed waarin werkzaam ben. De mannen delen de Podcast op Spotify en hun eigen Social Media kanalen. 

Koen en Stefan Bedankt!

Sjoerd de Vries, Founder & Web Designer bij Uitdekoker.nl

Ook een succesvolle podcast?