Ervaringen

Moet je horen.

Koen en Stefan zijn echte vakmensen. Ik luister al een tijd naar de verschillende podcasts die de mannen uitbrengen en ik vond het tijd dat ik mijzelf er ook eens aan ging wagen. Met gezonde spanning stapte ik de studio in en er hing meteen een relaxte en gemoedelijke sfeer. De interviewer Stefan stelde goede vragen en begreep de branch goed waarin werkzaam ben. De mannen delen de Podcast op Spotify en hun eigen Social Media kanalen. 

Koen en Stefan Bedankt!
Sjoerd de Vries, Founder & Web Designer bij Uitdekoker.nl
Ik had niet veel ervaring met het opnemen van podcasts, maar ik heb jullie als zeer professioneel ervaren. Stefan had zich voortreffelijk voorbereid en jullie samen zetten voor de opnames nog even de puntjes op de i. De drive, de passie en de professionaliteit waarmee jullie podcasts opnemen en en verzorgen vind ik bewonderenswaardig. Wat mij betreft hadden jullie zo kunnen meedingen naar de podcastprijs van NPO Radio 1.
Ivonne Verkes, AVG Specialist bij Zeddicus
De ervaring die ik met de Podcast Fabriek heb is zeer positief. Beide mannen weten een professionele en toch ontspannen sfeer neer te zetten. Door het stellen van relevante vragen is het heel gemakkelijk om over mijn passie als ondernemer te spreken. De tijd vliegt voorbij! Een podcast opnemen bij de Podcast Fabriek is een echte aanrader voor elke ondernemer die zichzelf serieus neemt.
Aisha Bransen, Founder bij Memories Uitvaartmuziek
Wow, wat was dit gaaf om te doen! Ik vind het heerlijk om kennis te delen en podcasts zijn hier een perfect medium voor. Dus ben ik met de Podcast Fabriek om tafel gaan zitten en bedachten een mooie opzet voor de Santhee Podcast. In twee sessies hebben we de opnames gedaan die ook echt heel prettig verliepen. Iedere podcast werd voorzien van een muziekje en typische theezetgeluiden die het geheel een eigen identiteit geven. De reacties zijn superpositief. Voor iedereen die kennis of verhalen wil delen zou ik zeggen ga eens met Koen en Stefan praten en duik de wereld van de podcasts in!
Karin Kamman, Theesommelier bij Santhee

Ook een succesvolle podcast?