Liefde in de Lucht - De Blind Dating Podcast Van Nederland

Op basis van een uitgebreide vragenlijst heeft matchmaker en host Saron van de Laar 8 matches gemaakt. In elke aflevering leert 1 potentieel koppel elkaar beter kennen. Er staat een kamerscherm tussen hen, waardoor ze elkaar niet zien. Na 45 minuten moeten ze op basis van hun blind date bepalen of ze op vervolgdate willen? Willen ze dat, dan gaat het scherm weg en gaan ze op date. Willen ze dat niet? Dan is de date afgelopen. Hangt er liefde in de lucht?

Op zoek naar jouw grote liefde, op basis van het innerlijk

Welkom bij Liefde in de Lucht. Dé Blind Dating Podcast van Nederland.

Een paar maanden geleden deden wij een mysterieuze oproep. Wil jij via een uniek liefdesexperiment de liefde van je leven ontmoeten? Honderden singles reageerden. Zij moesten een uitgebreide vragenlijst invullen waar ze diep in moesten gaan op hun jeugd, passies, liefdesgeschiedenis, levensbeschouwing en hun ideeën over de toekomst. Op basis van die antwoorden heeft datingcoach Saron van de Laar 8 matches gemaakt. In elke aflevering leert 1 potentieel koppel elkaar beter kennen, zonder elkaar te zien.

We zijn in Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal. De kandidaten zijn geblindoekt via aparte ingangen binnen gebracht. Ze zitten – met een kamerscherm ertussen – tegenover elkaar. Daardoor kunnen ze elkaar gedurende de hele podcast niet zien. In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Wat zijn hun overeenkomsten? Wat zijn gekke dingen die ze met een avondje stappen hebben gedaan? Welke reizen hebben ze gemaakt? En kunnen ze roadtrippen, gebaseerd op hun lievelingsmuziek?

Daarna aan hen de keuze. Ze krijgen 15 seconden de tijd om weg te gaan – of te blijven zitten. Blijven beide singles zitten? Dan gaat het kamerscherm weg, zien ze elkaar voor de allereerste keer en gaan ze direct op date. Stapt 1 van de singles op? Dan is de date afgelopen. Ze zullen dan nooit weten wie er tegenover hem/haar zat.

Hangt er liefde in de lucht?

Afleveringen

5. Gerard & Steffie

In aflevering 5 hebben we therapeut Gerard en landenmanager Stefanie te gast. Zij zijn gematcht op basis van ondernemerschap, hun HBO-opleiding, managementachtergrond, affiniteit met Duitsland en spirtualiteit. 

In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Zo vertellen ze over hun kinderen, hun avonturen in Duitsland, liefde voor films en vrouwvriendelijkheid.

4. Arjan & Sanne

In aflevering 4 hebben we Regisseur Reisinformatie Arjan en actrice Sanne te gast. Zij zijn gematcht op hun liefde voor toneel en acteren, opleidingsniveau, gezinssituatie, ondernemerschap, passie voor diversiteit, creatief en eigenwijsheid. 

In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Zo vertellen ze over backpacken en avonturen in Cuba, valsspelen, theaterstukken opvoeren via Zoom en Amsterdam VS Rotterdam.

3. Russell & Malouke

In aflevering 3 hebben we gastvrouw & ondernemer Malouke en docent & model Russell te gast. Zij zijn gematcht op opleiding, ondernemerschap, toneel & creatief, gewoond en gewerkt in het buitenland, trots op eigen kunnen en mode & kleding.

2. Mika & Marc Paul

In aflevering 2 hebben we kunstenaars Mika en Marc-Paul te gast. Zij zijn gematcht op opleiding, liefde voor Brabant, liefde voor buiten zijn, creativiteit, chaotisch zijn en hun rasoptimisme.

In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Zo vertellen ze over hun liefde voor kunst, geestverruimende middelen, kinderen, motor rijden, ruzies op de werkvloer en gaat het heel lang over haarlengte.

1. Ian & Lotte

In aflevering 1 hebben we Online Marketeer Lotte en Sportschoolhouder Ian aan elkaar gekoppeld. Zij zijn gematcht op leeftijd, opleiding, gezinssamenstelling, hun liefde voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, extravertheid, ambitie en liefde voor feestjes.

In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Zo vertellen zowel Lotte als Ian over vakanties die voor hun heel bijzonder waren, hun haat en liefde voor techno, betrapt worden tijdens de seks en sporten.

Meedoen aan seizoen 2?

Of vul onderstaand formulier in: