Podcast Productie

Een podcast maken kan heel simpel. Je hoeft slechts een telefoon met de microfoon van je oordopjes te hebben. Maar, daar krijg je natuurlijk niet de allerbeste geluidskwaliteit van (hoevaak moet je tijdens een telefoongesprek "heh" of "sorry wat zei je" zeggen). Inhoudelijk kom je een heel eind, maar die echte professionele sound ga je zo niet krijgen.

Als je je podcast echt professioneel wil laten klinken, heb je voor iedere presentator een in ieder geval een goede studiomicrofoon en een mengtafel nodig. En als je tijdens het opnemen ook wil horen hoe het klinkt, komt daar ook nog een koptelefoon bij. Vervolgens moet je met je opname aan de slag kunnen en hem zo bewerken dat de geluidsniveaus goed staan en het goed door mensen hun speakers komt. Ook moet je een intro en outro maken en mixen. Vervolgens moet je dit ook nog publiceren en bij tientallen podcasts-kanalen aanmelden.

Kortom: het produceren van een echte professionele podcast kan best wel ingewikkeld worden. En dat nemen we je graag uit handen. We begeleiden de opnames, zorgen voor kwalitatieve apparatuur en zorgen ervoor dat jouw podcast overal vindbaar is. We helpen je ook bij het publiceren van je podcast en zelfs bij de inrichting van je podcast-pagina op je eigen website.

Powered by Froala Editor

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie