Podcasts maken en opnemen in Amsterdam

Ben je gevestigd in Amsterdam? Mooi – dan zitten we in de buurt. Als klanten uit Amsterdam komen, krijgen we vaak te horen “jullie zijn nog makkelijker te bereiken dan bedrijven in Amsterdam zelf”. Want je rijdt de snelweg af en je bent al bij ons. En je kan voor de deur parkeren ;).

Wij zijn de Podcast Fabriek. En we helpen jouw bedrijf bij het maken van een goed podcastconcept, zodat jij je communicatie & marketing doelstellen kan behalen. Daarna gaan we het met je opnemen, we maken er een mooie edit van en we zorgen ervoor dat je overal te vinden bent.

Concept

Podcasting is een apart medium, met z’n eigen regeltjes. Daarom kijken we met je naar welke doelgroep je wilt bereiken en wat voor resultaten je wilt behalen. Op basis daarvan maken we samen met jou een mooi concept. We doen ook onderzoek welke gasten geschikt zijn en als je wilt – gaan we ze zelfs voor je benaderen.

Opnames & bewerking

Als het concept is gemaakt en de gasten zijn akkoord, gaan we opnemen. We kunnen de opnames bij ons in Haarlem maken. Daar hebben we een compleet ingerichte studio. Tevens hebben we een uitgebreide locatieset. Dus als je met veel van je werknemers een podcast wil maken, is dat mogelijk. Of als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, uiteraard ;).

Geen podcast zonder een goede edit. Een podcast moet een mooi, goedlopend verhaal zijn. Daarom bewerken we je podcast. We verwijderen stiltes, maken ellenlange verhalen compacter, verwijderen overbodige stukken en maken het geheel af met een intro- en outromuziekje. Ten slotte gooien we er nog een mooie compressor overheen, zodat je podcast heel strak klinkt.

Marketing

Als je kwaliteitspodcast vervolgens online staat, zorgen we ervoor dat iedereen ervan weet. We knippen fragmentjes die je kan delen op je sociale media. En we kunnen je helpen bij andere vormen van promotie. Zo kunnen we een goede titel en shownotes voor je schrijven. En we kunnen je helpen met het inrichten van een podcast-pagina op je website.

Zit je bedrijf in Amsterdam? En wil je je online presence verbeteren met een goede podcast?

Laten we snel een keer koffie doen. We hebben de routebeschrijving alvast klaargezet. Zoals je ziet zitten we vlak in de buurt.

We hebben alles voor je: we denken met je mee over een goed podcast concept, we hebben meerdere goede microfoons die je stem supergoed vastlegt en we hebben de skills in huis om je podcast gelikt te laten klinken.

De Podcast Fabriek ❤️ Amsterdam

We mochten o.a. Amsterdams marketingbureau Cowboys al helpen met hun podcast. En we staan te popelen om ook jouw bedrijf te voorzien van een goede podcast. Wil je alle klanten zien waarvoor we hebben gewerkt? Je vindt ze hier!

Wij helpen je graag met het maken van een goede podcast voor je bedrijf. Want dat is mooier dan Parijs.

 

Aan de slag om een fantastische podcast voor jouw bedrijf te gaan maken? We zijn altijd dichtbij.