Podcasts maken en opnemen in Haarlem

Zit je bedrijf in Haarlem? Mooi! Dan zijn we namelijk praktisch buren.

We helpen je graag met meedenken over jouw unieke podcast concept. Ben je ondernemer en heb je er zin in om van potentiële klanten fans te maken? Niks zo persoonlijk als een goeie podcast.

Concept

We kunnen je helpen met alle facetten van het maken van een podcast. Allereerst doen we een kopje koffie en willen we graag jou en je bedrijf leren kennen. Een podcast is enorm persoonlijk, dus het is voor ons belangrijk om te weten wat jou drijft en wie jij bent. Pas dan kunnen we een concept gaan bedenken. Als een podcast niet persoonlijk voelt en niet aansluit bij de persoon die je als luisteraar hoort, is een podcast per definitie mislukt. Daarom is deze stap enorm belangrijk.

We komen bij je met een goed concept. Daar schaven we vervolgens met je aan, totdat het helemaal perfect is.

Opnames

Daarna plannen we de opnames in. We helpen je met de invulling van elke aflevering, zoeken met je mee naar eventuele gasten en helpen je met de research. Ook doen we een stukje presentatie- of interviewcoaching. Wil je geinterviewd worden? Dat kan ook! We hebben een aantal hosts in huis die het gesprek kunnen leiden.

Techniek

Wij hebben alle techniek in huis: mengtafels, microfoons, koptelefoons en eventueel webcams. Wij verzorgen tijdens de opnames de techniek, zodat jij je kan focussen op de gesprekken. Ook helpen we tijdens het opnemen met de inhoudelijke invulling, als je dat prettig vindt.

Marketing

Daarna publiceren we je podcast op alle mogelijke kanalen en helpen we bij je marketing. Van het inrichten van een podcast-pagina op je websitetot het delen met fragmentjes op sociale media.

Zit je bedrijf in Haarlem? En wil je je online presence verbeteren met een goede podcast?

Laten we snel een keer koffie doen. We hebben de routebeschrijving alvast klaargezet. Zoals je ziet zitten we vlak in de buurt.

We hebben alles voor je: we denken met je mee over een goed podcast concept, we hebben meerdere goede microfoons die je stem supergoed vastlegt en we hebben de skills in huis om je podcast gelikt te laten klinken.

De Podcast Fabriek ❤️ Haarlem

In Haarlem is het voor de Podcast Fabriek allemaal begonnen. We hebben voor de Passie Podcast van Dienst4dienst tientallen podcasts mogen maken. Veel daarvan zijn met Haarlemse ondernemers, die al goede ervaringen hebben met ons bedrijf. Ook mochten we een podcast maken met de finalisten van Present your Startup, waar jaarlijks bedrijven kans maken om gefund te worden en hun startup naar een hoger niveau te tillen. Ook maakte we een podcast-reeks voor Haarlem Jazz & More en de Haarlemse Ondernemersprijs.

Aan de slag om een fantastische podcast voor jouw bedrijf te gaan maken? We zijn altijd dichtbij.