Podcast laten maken, opnemen en bewerken in onze professionele studio (in Haarlem, Amsterdam en de rest van Noord-Holland)

Denk je aan het maken van een podcast voor jouw onderneming? Goed idee! Met een podcast bereik je nieuwe klanten, werf je nieuw talent en werk je aan je naamsbekendheid. Ook kan je experts in jouw sector uitnodigen, waardoor je je netwerk uitbreidt. Ook kan je een interne bedrijfspodcast maken, waarmee je je werknemers bindt en (nieuwe) processen kan uitleggen en uitrollen.

Wij helpen je met alles: het bedenken van een goed concept, we verzorgen de opnames, publiceren je podcast zodat hij overal te vinden is en we helpen je bij de marketing.

Waarom zou ik een podcast laten maken voor mijn bedrijf?

Een podcast is een zeer persoonlijke manier van marketing. Bij podcasting gaat het niet om gladde, uitbedachte formats. Het gaat om de inhoud, diepte, interessante gasten een host waar ze zich in kunnen herkennen. Als jij een podcast voor je bedrijf presenteert, bouwen mensen een band met je op. Mits je jezelf bent en spreekt vanuit je expertise. Dat is zo’n unieke manier van klantenbinding, waarbij je luisteraar als je het goed doet je fan wordt. 

De studio van de Podcast Fabriek

Waar helpen jullie mij allemaal bij?

Wij helpen je van A-Z met het bedenken, maken en publiceren van je podcast.

Conceptontwikkeling

Podcasting is een uniek medium met zijn eigen regels. We kijken met jou naar je doelstelling. We beoordelen eerlijk of een podcast je daarbij gaat helpen. Als dat zo is, kijken we naar de doelgroep wil je bereiken en maken we een haalbaar format dat die doelen voor je gaat bereiken en werkt voor het medium podcasting.

Wij helpen je ook met het zoeken naar interessante gasten. Het liefst met een netwerk. Als we de podcast namelijk hebben opgenomen, is de kans groot dat diegene de aflevering gaat delen met zijn/haar netwerk.

Opnames, Productie & Bewerking - Bij ons of bij jou op locatie

Uiteraard wil je dat je podcast goed klinkt. Daarom hebben wij een moderne podcast-studio met de Rodecaster Pro, 3 microfoons en 4 studiomicrofoons. Deze set is ook gemakkelijk mee te nemen. We kunnen de podcastreeks dus ook bij jouw op kantoor opnemen.

Na de opnames zorgen wij voor een professionele edit. Hierdoor klinkt je podcast strak, loopt je verhaal lekker door en hoor je niet dat iemand per ongeluk Siri activeerde.

Marketing

Vervolgens moet je uiteraard van de daken schreeuwen dat je podcast er is. We helpen je met het maken van social content en we kunnen een contentstrategie uitbouwen. Ook geven we je tips & tricks over het eventueel verwerken van je aflevering tot blogs en videos.

Aan de slag om een fantastische podcast voor jouw bedrijf te gaan maken?

Wie zijn jullie?

Leuk dat je het vraagt! Laten we ons even voorstellen..

75234591_428160267859545_2988298003652830006_n

Stefan Kollaart

Toen Stefan 15 was begon hij met het maken van zijn eerste radioprogramma op de lokale omroep van Zandvoort. De liefde voor radio groeide, hij ontwikkelde een eigen online radiostation en presenteerde 2 jaar bij de regionale zender Wild FM. Toen ontdekte hij de podcast en maakte podcasts als Mediators en de Passie Podcast. Met zijn opgedane kennis over radio weet hij hoe je een goed audioconcept maakt en hoe je communiceert met je luisteraar.

0 (11)

Koen Minnema

Koen is een marketeer in hart en nieren. Na zijn studie communicatie te hebben afgerond is hij als freelance marketeer/content creator aan de slag gegaan, heeft hij het diensten-platform Dienst4dienst opgezet en helpt hij mensen met het verhuren bij hun huis met AirBnB Host Haarlem. Koen weet hoe je een boodschap over kan brengen en hoe je je product aan de man kan krijgen.

Hoe kunnen we jou helpen? Stel je vra(a)g(en)