Podcast maken en opnemen in Haarlem

In Haarlem is het voor de Podcast Fabriek allemaal begonnen. We hebben hier ons gezellige kantoor op het industrieterrein in de Waardepolder. We hebben voor de Passie Podcast van Dienst4dienst tientallen podcasts mogen maken. Veel daarvan zijn met Haarlemse ondernemers, die al goede ervaringen hebben met ons bedrijf. Ook mochten we een podcast maken met de finalisten van Present your Startup, waar jaarlijks bedrijven kans maken om gefund te worden en hun startup naar een hoger niveau te tillen.

We helpen je graag met meedenken over jouw unieke podcast concept. Ben je ondernemer en heb je er zin in om van potentiële klanten fans te maken? Niks zo persoonlijk als een goeie podcast.

Zit je bedrijf en woon je in Haarlem? En wil je je online presence verbeteren met een goede podcast?

Laten we snel een keer koffie doen. We hebben de routebeschrijving alvast klaargezet. Zoals je ziet zitten we vlak in de buurt.

We hebben alles voor je: we denken met je mee over een goed podcast concept, we hebben meerdere goede microfoons die je stem supergoed vastlegt en we hebben de skills in huis om je podcast gelikt te laten klinken. 

Powered by Froala Editor

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie