38. Quadrupel

2: "Heineken staat praktisch in het groenteschap" - Barbãr Blonde (Brasserie Lefebvre)

Het brouwproces van bier is best wel gecompliceerd. Dat toegankelijk maken voor iedereen? Laat dat maar aan The Beertenders over. In deze aflevering nemen Itamar en Dennis je mee door het brouwproces van bier. Ook hebben we het over de definitie van “extreem vers bier”, warm en koud brouwen en wanneer ben je nou eigenlijk een brouwer?

Uiteraard proeven we ook weer: deze week is de Barbãr Blonde van Brasserie Lefebvre aan de beurt. En dat is een doordrinker met 8% alcohol, waar je best mee uit moet kijken.

Net als The Beertenders een goede podcast voor je bedrijf?

Andere afleveringen

The Beertenders Podcast

In deze aflevering hebben zowel Dennis, Itamar en Koen een bier meegenomen waarvan zij vinden dat je deze zeker een keer geprobeerd moet hebben. Ook behandelen zij hun top 3…

The Beertenders Podcast

Vandaag staat er geen bier op tafel. Maar waarom zien we dit in landen als UK en Ierland dan wel naast de tap van Heineken en Guinness staan? We hebben…

The Beertenders Podcast

We hebben weer een mooie bierstijl op het menu staan! The Beertenders vertellen je deze week alles over de Gose, een fris bier met een klein beetje ziltigheid.

The Beertenders Podcast

We hebben een druk programma want er staan vandaag wel 4 IPA’s op het menu! De Arctic Pale Ale van Einstöck, de IPA van Brouwerij het ’t IJ, de Juice…

The Beertenders Podcast

Gelukkig Bierjaar! Dennis is net terug uit Aruba en heeft 2 Caribische bieren meegenomen. Ook is er een luistervraag ingezonden: Wat moet je vooral niet met bier doen? Gelukkig had…

The Beertenders Podcast

In deze aflevering nemen Itamar en Dennis je mee in de wereld van de Saison bieren. We hebben het nog even kort over waar “Bevergeil” nu toch vandaan komt en…