38. Quadrupel

9: "Kartonachtig, natte krant. Niet zo positief.", KBS (Founders)

Bier ontwikkeld door in de fles. Dus is het soms handig om ‘m even weg te leggen. Daarover praten the Beertenders je bij in aflevering 9 van The Beertenders Podcast. Wat gebeurt er dan? Wat veranderd er in de smaak? Ook hebben we het over bierglazen, zuur bier en bitterheid. Ook wordt er weer een biertje weggetikt: dit maal de Stout KBS van Founders. En die is houtgerijpt met chocolade en koffie. Hoorbaar één van de lievelingsbieren van the Beertenders.

Net als The Beertenders een goede podcast voor je bedrijf?

Andere afleveringen

The Beertenders Podcast

De 60ste aflevering en hoog zomer! Tijd voor een klein feestje, en dat doen we vandaag met een wel heel feestelijke bierstijl: Champagnebier. Leuk om te drinken én leuk om…

The Beertenders Podcast

In deze afleveringen bespreken we kort Dennis zijn time-management cursus, maar daarna gaan we direct door naar het hoofdonderwerp: Alcoholarm en alcoholvrij bier. We hebben het met name over de…

The Beertenders Podcast

Hij is al een keer kort langsgekomen tijdens ons bezoekje bij “In de Wildeman” en nu is het tijd om er iets dieper op in te gaan. Rauchbier. We proeven…

The Beertenders Podcast

In deze aflevering bespreken The Beertenders en Koen de hoe de afgelopen weken zijn verlopen en hebben ze het over het nieuwe Gruitbier van Jopen. Vind je deze podcast leuk?…

The Beertenders Podcast

In deze aflevering proeven de heren de La Trappe Tripel, maar dan wel uit 3 verschillende glazen, wat doet dat met de geur en de smaakbeleving? Een wereld van verschil!

The Beertenders Podcast

In deze aflevering hebben zowel Dennis, Itamar en Koen een bier meegenomen waarvan zij vinden dat je deze zeker een keer geprobeerd moet hebben. Ook behandelen zij hun top 3…

The Beertenders Podcast

Vandaag staat er geen bier op tafel. Maar waarom zien we dit in landen als UK en Ierland dan wel naast de tap van Heineken en Guinness staan? We hebben…

The Beertenders Podcast

We hebben weer een mooie bierstijl op het menu staan! The Beertenders vertellen je deze week alles over de Gose, een fris bier met een klein beetje ziltigheid.