full_1646665096-artwork

Achter de naald - een podcast van Alrijne

Alrijne Zorggroep wilde een intern-gerichte podcast ontwikkelen voor hun personeel. Ze wilde communiceren op thema’s die belangrijk zijn onder die doelgroep: digitale ontwikkeling, verpleegkundig leiderschap, werkdruk en ouderenzorg.

De podcast werkt met 2 wisselende hosts, gebaseerd op specialisatie. We hielpen met het ontwikkelen van het concept, verzorgden de techniek op locatie (in het ziekenhuis zelf), knipte de afleveringen terug tot de essentie (rond de 25 minuten om zo de drukke doelgroep te kunnen faciliteren) en zorgde voor de publicatie. 

Beluister de laatste aflevering

Serie 2 #1 – Verschillen tussen de generatie

Monica gaat met verpleegkundige Nick van Diest ven opleidingsadviseur Yolande Schutte in gesprek over hoe het is om te werken met collega’s van verschillende generaties. Nick is bijna 30 jaar en Yolande werkt al 30 jaar bij Alrijne. Wat is kenmerkend voor de verschillende generaties? Welke kwaliteiten kunnen zij van elkaar benutten? Welke verschillen ervaren zij tussen opleiding en praktijk?

Net als Alrijne een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

Monica gaat met verpleegkundige Nick van Diest ven opleidingsadviseur Yolande Schutte in gesprek over hoe het is om te werken met collega’s van verschillende generaties. Nick is bijna 30 jaar…