full_1646665096-artwork

Achter de naald - een podcast van Alrijne

Alrijne Zorggroep wilde een intern-gerichte podcast ontwikkelen voor hun personeel. Ze wilde communiceren op thema’s die belangrijk zijn onder die doelgroep: digitale ontwikkeling, verpleegkundig leiderschap, werkdruk en ouderenzorg.

De podcast werkt met 2 wisselende hosts, gebaseerd op specialisatie. We hielpen met het ontwikkelen van het concept, verzorgden de techniek op locatie (in het ziekenhuis zelf), knipte de afleveringen terug tot de essentie (rond de 25 minuten om zo de drukke doelgroep te kunnen faciliteren) en zorgde voor de publicatie. 

Beluister de laatste aflevering

#4 – Zorg voor kwetsbare ouderen

Over de aflevering: In de regio Zuid-Holland Noord wordt in de komende twintig jaar een verdubbeling van het aantal kwetsbare ouderen (80+) verwacht. Verpleegkundigen Carla van Velzen (Verpleeghuis Leythenrode) en Veronique de Wit (Alrijne Ziekenhuis) gaan in gesprek over de complexe zorg voor deze doelgroep. Eén ding staat voorop: kwetsbare ouderen hebben een speciaal plekje in het hart bij beide collega’s. 

 

Host: Lizette Larsen

Gasten: Carla van Velzen en Veronique de Wit

Net als Alrijne een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

Over de aflevering: In de regio Zuid-Holland Noord wordt in de komende twintig jaar een verdubbeling van het aantal kwetsbare ouderen (80+) verwacht. Verpleegkundigen Carla van Velzen (Verpleeghuis Leythenrode) en…