PODCAST-1

De Recruitment Rodeo - Cowboys.nl

Howdy! In De Recruitment Rodeo ontvangt Lars van Cowboys.nl elke maand iemand uit de recruitment-wereld. In de Rodeo moet de gast in 30 seconden zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Die worden daarna uitgebreid nabesproken. Geniet van dit unieke inkijkje in de wondere wereld van de recruitment.
 
De Podcast Fabriek heeft Cowboys geholpen met het bouwen van een eigen studio, we hebben gecoacht tijdens de eerste aflevering en we verzorgen de edits/publicatie van de afleveringen. Ook hebben we met Cowboys het podcast-landschap verkent, zodat ze gericht kunnen adverteren voor hun klanten.

Beluister de laatste aflevering

2: Martin Avans (DNB) over diversiteit, inclusiviteit in recruitment en remote werken

Vandaag in de Recruitment Rodeo: Martin Avans, corporate recruiter bij De Nederlandsche Bank. Het recept is inmiddels bekend: in 3 rondes van 1 minuut proberen wij zoveel mogelijk vragen te stellen, die vervolgens uitgebreid worden nabesproken. In deze aflevering hebben het we o.a. over diversiteit, inclusiviteit in recruitment en remote werken. Luister je mee?

Net als Cowboys.nl een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

Vandaag in de Recruitment Rodeo: Martin Avans, corporate recruiter bij De Nederlandsche Bank. Het recept is inmiddels bekend: in 3 rondes van 1 minuut proberen wij zoveel mogelijk vragen te…