artworkkopie

Een Podcast Over Een Bedrijf Starten

Koen & Stefan zijn een podcastbedrijf begonnen. Het begon als een hobby, maar liep na een tijdje dermate uit de hand dat ze er fulltime voor durfden te gaan. In deze podcast luister je elke vrijdag mee naar hun vrijmibo. Hoe is afgelopen week gelopen? Waar liepen de heren tegenaan? En welke successen kunnen er worden gevierd?
 
We zijn deze podcast gestart om luisteraars mee te nemen in ons avontuur, om de kracht van podcasting te laten zien en te inspireren tot ondernemerschap.
 
Deze podcast is volledig in-house gemaakt: van conceptontwikkeling tot techniek, bewerking, publicatie en marketing. Ook het artwork is in-house gemaakt.

Beluister de laatste aflevering

20. Helden

In deze aflevering bespreken we ons bezoek aan de Whiteroom van Big Brother. (Stefan heeft toch zijn held Peter ontmoet). Hebben Saron en Koen nu wekelijks over het programma “de Verraders” in de podcast Het Conclaaf en liet deze week de techniek Stefan een beetje in de steek tijdens de opnames van Gedeeld door 2 (met Diederik Heinink).

Verder bespraken we onze wandel-podcasts met de Burgervaders van Haarlem en Zandvoort en het interview met Robin Koops, die met zijn verhaal Stefan een traantje liet wegpinken.

Fijn weekend!

Net als De Podcast Fabriek een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In deze aflevering bespreken we ons bezoek aan de Whiteroom van Big Brother. (Stefan heeft toch zijn held Peter ontmoet). Hebben Saron en Koen nu wekelijks over het programma “de…