Fast forward podcast

Voor PostNL mochten we de technische productie verzorgen van hun nieuwe podcast Fast Forward, waarin Diederik Heinink gasten interviewt over de digitale transformatie van hun bedrijf.

We verzorgen audio opnames op locatie en snijden de podcast inhoudelijk tot een korte, gemakkelijk beluisterbare podcast. Ook verzorgen we video-opnames voor snippets in de huisstijl van PostNL.

Beluister de laatste aflevering

#1: Digitale versnelling bij PostNL

In de eerste podcast over digitale versnelling geven we een kijkje in de keuken bij PostNL. Hoe gaat PostNL om met de veranderingen in de markt? Gaan de ontwikkelingen snel genoeg? En wat levert digitalisering op voor zakelijke klanten en consumenten? Bart Delmulle is Chief Digital Officer bij PostNL en vertelt je in 20 minuten over innovatie en de aanpak van de digitale transformatie bij PostNL.

Bekijk ook onze website waar je meer lees over de digitale ambitie en strategie van PostNL. https://www.postnl.nl/digitalisering

Net als PostNL een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In de eerste podcast over digitale versnelling geven we een kijkje in de keuken bij PostNL. Hoe gaat PostNL om met de veranderingen in de markt? Gaan de ontwikkelingen snel…