Gemeente Haarlem - De stadsarchitect in gesprek met…

In de eerste aflevering van de podcastserie De stadsarchitect in gesprek met….vertelt Eric Frijters, architect en oprichter van ontwerpbureau FABRICations, over zijn uitgesproken fascinatie voor duurzame stedelijke systemen. Frijters meent dat we op basis van de analyse van stoffenstromen in de stad de grote maatschappelijke kwesties het hoofd kunnen bieden. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar hij legt aan de hand van een aantal projecten haarfijn uit hoe we de stad én onszelf hiermee een groot plezier kunnen doen.

Beluister de laatste aflevering

8. De stadsarchitect in gesprek met… Floor Roduner

In deachtsteaflevering van “De stadsarchitect in gesprek met…” spreken de Haarlemse stadsarchitect Willem Hein Schenk en Gabriël Verheggen, directeur van het ABC Architectuurcentrum Haarlem metFloor Roduner, wethouder van onder andereruimtelijke ordening, grondbeleid & wonen,over de toekomst van de stad.

Zepratenover de kansen van deelmobiliteit, de nieuwbouwontwikkelingen, prettige fiets- en openbaarvervoersverbindingen en het groen in de stad.Boven alles hooptde wethoudereen prettige stad met een menselijke maat na te laten.

“Er zullen grotere gebouwen bij komen, maar ik hoop wel dat het gebouwen worden waar ook ontmoeting en de verbinding van mensen plaatsvindt. Dat is ook Haarlem.”

Net als Stadsarchitect Haarlem een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In deachtsteaflevering van “De stadsarchitect in gesprek met…” spreken de Haarlemse stadsarchitect Willem Hein Schenk en Gabriël Verheggen, directeur van het ABC Architectuurcentrum Haarlem metFloor Roduner, wethouder van onder andereruimtelijke…