Hans Keeren Show

Elke week bespreekt Hans Keeren, SEO-specialist bij Qonvert, wat je kan doen om digitaal je merk/bedrijf te promoten.

In deze serie spreekt Hans met allerlei specialisten uit het vak. Denk aan SEA (Google Ads), landingpagina’s en LinkedIn. Ook doet Hans audits met ondernemers. Hij kijkt met hun naar hun website en bespreekt wat ze al goed doen en wat ze nog beter kunnen doen.

Voor de Hans Keeren Show mocht de Podcast Fabriek produceren, gasten regelen, hosting verzorgen, gespreksbegeleiding, nabewerken, publiceren en marketen.

Beluister de laatste aflevering

6. Een SEO-specialist en een Crossmediaal expert

In aflevering 6 van de Hans Keeren Show spreekt Hans (SEO-specialist bij Qonvert) met Stefan Kollaart van de Podcast Fabriek. Hij weet veel van je content crossmediaal aanbieden. Waarom zou je een blog die je schrijft niet ook verpakken tot een video, een instagram-post en een tweet. Hoe kan je diezelfde content op meerdere kanalen goed verpakken dat voldoet aan de regels van dat medium. En hoe geschikt is Tik Tok nou eigenlijk voor ondernemers? Allemaal gespreksonderwerpen in deze nieuwe aflevering van de Hans Keeren Show.

Net als Qonvert een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In aflevering 6 van de Hans Keeren Show spreekt Hans (SEO-specialist bij Qonvert) met Stefan Kollaart van de Podcast Fabriek. Hij weet veel van je content crossmediaal aanbieden. Waarom zou…