Het Conclaaf - De onoffiële podcast over de Verraders

Koen Minnema en Saron van de Laar geven je de ingrediënten voor list, bedrog en manipulatie. Wie gaan er met de buit vandoor? De verraders of de getrouwen? De onofficiële podcast over de Verraders. Happy hunting! #deverraders Volg ons kanaal voor elke week een nieuwe aflevering van Het Conclaaf.

Beluister de laatste aflevering

8. La Bella Maffia (Winst Samantha & Chatilla) (Exit Loiza & Francis)

“LIVE, of nouja… een soort van Live vanuit Kasteel Erenstein in Kerkrade, de finale aflevering van Het Conclaaf. Met deze keer te gast, Arjan Spoormans! Wel bekend van zijn intrigerende en bespiegelende voiceberichten in eerdere afleveringen, nu gezellig bij ons in De Hof. Ook wel ‘de raad’ of ‘de ronde tafel’ genoemd. Een extra lange aflevering waarin we niet alleen de finale maar het gehele seizoen onder de loep nemen. Welk cijfer geven wij dit eerste seizoen De Verraders? Waarom wordt er nooit ontbeten, waar slapen de kandidaten én het geheim achter de opname van het conclaaf in het torentje?

Volg ons op Instragram via: @Podcastfabriek

Net als De Podcast Fabriek een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

“LIVE, of nouja… een soort van Live vanuit Kasteel Erenstein in Kerkrade, de finale aflevering van Het Conclaaf. Met deze keer te gast, Arjan Spoormans! Wel bekend van zijn intrigerende…