HOP Podcast

Elk jaar vindt de Haarlemse Ondernemersprijs plaats. In de laatste fase strijden drie succesvolle ondernemers om de titel. Ze moeten zich bewijzen op allerlei facetten. Op de spannende finale-avond zal door de jury de Haarlemse Ondernemersprijs worden uitgereikt aan 1 van de finalisten.

Een nieuw onderdeel van de media-strategie van de HOP was een podcast waarin alle finalisten stevig aan de tand worden gevoeld. Maar het is ook een manier om meer te weten te komen over de ondernemersstijl- en visie van succesvolle ondernemers.

Deze podcast is gepresenteerd door Rob Wieleman en geproduceerd en bewerkt door de Podcast Fabriek. Er wordt gesproken met Veerle Focke van La Plume Media, Gerard Koelewijn van Easypers en Marijke Mul van Marijke Mul Sieraadontwerp.

Beluister de laatste aflevering

3: Marijke Mul van Marijke Mul Sieraadontwerp

De finalisten van de HOP 2020 zijn bekend. In deze podcast-serie gaat Rob Wieleman in gesprek met de kanshebbers van dit jaar. In deze aflevering spreekt Rob met Marijke Mul van Marijke Mul Sieraadontwerp in het centrum van Haarlem. Wil jij de Finale-avond van de Haarlemse Ondernemersprijs 2020 live meemaken? Bestel je tickets op: www.haarlemseondernemersprijs.nl

Net als Haarlemse Ondernemersprijs een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

De finalisten van de HOP 2020 zijn bekend. In deze podcast-serie gaat Rob Wieleman in gesprek met de kanshebbers van dit jaar. In deze aflevering spreekt Rob met Marijke Mul…