Lockdown artwork

Lockdown - De Onofficiële Podcast Over Big Brother

Elke vrijdag praten Arjan Spoormans, Koen Minnema en Stefan Kollaart na over de week in het Big Brother huis. Wie doet het met wie en wie, wie moet er weg…

Beluister de laatste aflevering

Koen & Arjan melden zich aan voor Big Brother 2022

The word is out! Er komt een 2022-editie van Big Brother! En dat vieren we in een extra Lockdown. We bespreken het nieuws. Zowel Koen als Arjan hebben wel zin in een Big Brother avontuur, dus melden ze zich aan voor het nieuwe seizoen. Spannend!

In samenwerking met Arjan Spoormans hosten en produceren wij Lockdown, de wekelijkse napraatpodcast over Big Brother. Na vijftien jaar is de moeder der realityseries terug. En wat een goede timing. Mensen zitten thuis en hebben weinig te doen. Ook anno 2021 is het mogelijk 24/7 mee te kijken in het huis. Dagelijks is er een samenvattingsuitzending. Die trekt gemiddeld 500.000 kijkers, wat erg hoog is voor een RTL5-programma. De buzz rondom het programma is aanwezig.

Daarom besloten Arjan en de Podcast Fabriek wekelijks terug te kijken op de afgelopen week.

Beschrijving

Elke vrijdag praten Arjan Spoormans, Koen Minnema en Stefan Kollaart na over de week in het Big Brother huis. Wie doet het met wie en wie, wie moet er weg en wie is de opperba(zin)(a)s in het huis.

Volg ons:
Twitter: twitter.com/lockdown_pod
Instagram: www.instagram.com/lockdownpodcastnl/

Vergeet je ook niet te abonneren via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Reageren? Mail naar info@podcast-fabriek.nl of stuur een Tweet!

Verzorgd door de Podcast Fabriek

De Podcast Fabriek regelt publicatie, marketing, techniek en bewerking.

Net als De Podcast Fabriek een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

The word is out! Er komt een 2022-editie van Big Brother! En dat vieren we in een extra Lockdown. We bespreken het nieuws. Zowel Koen als Arjan hebben wel zin…