Nutri-Score Unpacked

De Nutri-Score wordt binnenkort geïntroduceerd in Nederland. Dit is een voedingskeuzelogo waarmee consumenten in de supermarkt snel kunnen zien of ze een gezonde of een minder gezonde keuze maken.

BitesWeLove maakt snacks die gezonder zijn dan alternatieven en zijn enthousiast over de Nutri-Score. Onder experts zijn er echter buiten voorstanders ook tegenstanders van de Nutri-Score. In de podcast-serie die wij voor hen ontwikkelden gaan founders Marleen en Liesbeth in gesprek met deze voor- en tegenstanders om een finale conclusie te vinden over hoe ze tegen de Nutri-Score moeten aankijken.

In samenwerking met de Podcast Fabriek ontwikkelde BitesWeLove dit “zoektocht-format”, waar de luisteraar wordt meegenomen in de voors en tegens. We faciliteerden de opnames. Een aantal gasten waren fysiek aanwezig, sommige op afstand via Riverside. We bewerkte deze podcast met frisse muziek, passend bij de huisstijl. Ook mixte we de op afstand aanwezige gasten perfect in en knipte de verhalen strak.

 

Beluister de laatste aflevering

Aflevering 5: BitesWeLove en de NutriScore: wel of niet op de verpakking?

In deze aflevering vatten Liesbeth en Marleen de inzichten uit de Nutri-Score Unpacked serie samen; wat hebben we geleerd en welke conclusie trekken we over de Nutri-Score? Gaan we de Nutri-Score gebruiken op onze BitesWeLove verpakkingen?

Net als BitesWeLove een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In deze aflevering vatten Liesbeth en Marleen de inzichten uit de Nutri-Score Unpacked serie samen; wat hebben we geleerd en welke conclusie trekken we over de Nutri-Score? Gaan we de…