Pensioentalk

Het pensioenfonds van KLM vindt het heel belangrijk om op een duurzame, verantwoorde manier een goed rendement voor zijn deelnemers te verzorgen. Daarover zijn bij het personeel veel vragen. Tevens zijn veel initiatieven de moeite waard om te uitgebreid toe te lichten. Daarom is op aanvulling van een tijdschrift en nieuwsbrief samen met de Podcast Fabriek een podcast ontwikkeld.

Format

Omdat KLM vooral vragen van deelnemers wilde beantwoorden, is er gekozen voor een format met 4 gasten. Een daarvan is een onafhankelijke host (verzorgd door de Podcast Fabriek) met ervaring in de pension-sector. Er zijn twee deelnemers van het pensioenfonds. Een daarvan is momenteel werkzaam bij KLM, terwijl de ander gepensioneerd is. Ook is er een specialist vanuit Blue Sky Group die inhoudelijk de vragen kan beantwoorden. Zo krijg je een gebalanceerd gesprek waarin iedereen vertegenwoordigd is, wat inhoudelijk sterk kan worden gevoerd. 

Beluister de laatste aflevering

1. Ramona, Pierre & Hanna

In deze eerste podcast nemen wij u mee in actuele of relevante onderwerpen rondom uw KLM pensioen. We duiken in het onderwerp duurzaamheid en de manier waarop uw pensioenfonds via verantwoord beleggen een bijdrage wil leveren aan een betere wereld. Deze aflevering wordt gehost door Diederick Heining en te gast zijn oud-collega Pierre Stumpf, E&M-collega Ramona Krieger en Hanna Spanier, verantwoord beleggen specialist bij Blue Sky Group, de uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds.

In een vraaggesprek met Hanna delen Pierre en Ramona hun kijk op duurzaamheid, maken we kennis met de rol van hun pensioenfonds hierin en de onlosmakelijke relatie tussen een goed en een duurzaam pensioen.

Wij wensen u veel luisterplezier!

Net als Blue Sky Group - Pensioenfonds KLM een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In deze eerste podcast nemen wij u mee in actuele of relevante onderwerpen rondom uw KLM pensioen. We duiken in het onderwerp duurzaamheid en de manier waarop uw pensioenfonds via verantwoord beleggen…