14840686-1619686253693-6f9305d617008

Plan de Champagne

Samen met team Plan de Champagne (Sophie Nieuwboer en Ricardo Visscher) en Radiobased (Bas en Olger) en lanceert de Podcast Fabriek Plan De Champagne, een inspi-tainende podcast. Elke twee weken spreken Sophie en Ricardo over een inspirerend onderwerp. Maar praatjes vullen geen gaatjes. Daarom gaan Sophie en Ricardo altijd met de voeten in de klei staan. Zo is in de eerste aflevering de Ice Viking te gast. Hij heeft een terrein met een ijsbad, zweethut en koude douche. Buiten een interview gaan Sophie en Ricardo ook op locatie om de kou te ervaren. Zo geldt dat voor elke aflevering.

De Podcast Fabriek is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het format, opnames, bewerking, publicatie en marketing. Tevens beheren we de Petje.af pagina, waar supporters van de podcast extra content krijgen. Radiobased verzorgt de sponsorships. 

Beluister de laatste aflevering

10. Het Seizoen Nabespreken Met De Productie – Stefan & Koen

In de laatste Plan de Champagne van het eerste seizoen blikken Soof & Ricardo terug met Stefan & Koen van de productie. Zijn Soof & Ricardo tevreden? Wat zijn de hoogte- en dieptepunten? En hoe gaan we het tweede seizoen aanpakken?

Net als Plan de Champagne een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In de laatste Plan de Champagne van het eerste seizoen blikken Soof & Ricardo terug met Stefan & Koen van de productie. Zijn Soof & Ricardo tevreden? Wat zijn de…
Andre heeft een wel heel bijzonder leven: hij is privé-butler van een gezin. In deze aflevering bespreken we met hem zijn werkzaamheden en hoe dat bijzondere leven is. Ook kijken…