15663073-1622806452609-36dbd7cdc6e77

Werk Inzicht. Dé podcast van Werkzaak Rivierenland!

Van Werkzaak Rivierenland kregen we de opdracht om een talkshow te ontwikkelen waarin zowel ondernemers als werkzoekenden aandacht krijgen. Het doel is om inclusieve ondernemers in het zonnetje te zetten en te laten zien wat inclusiviteit kan toevoegen aan je organisatie. Ook kunnen werkzoekenden zichzelf profileren.

Losse, inspirerende talkshow

Samen met de hosts ontwikkelde we een losse, inspirerende talkshow. De bedoeling is dat het weg luistert als een casual, los gesprek met veel humor. Van de ondernemer wil je weten hoe hij/zij succesvol is geworden en hoe hij/zij inclusief onderneemt. Van de werkzoekenden wil je zijn/haar levensverhaal, talent en ambitie naar voren brengen.

Techniek & bewerking

We verzorgen locatie-opnames in het gemeentehuis van Tiel. We nemen op met onze locatieset. We bewerken de podcast zodat de losse stijl behouden blijft, maar brengen wel focus aan.

Beluister de laatste aflevering

11. Technologie en Inclusie; ervaringen uit de praktijk!

Twee presentatoren gaan in gesprek over een thema of een project wat we graag onder de aandacht brengen bij werkgevers en werkzoekenden in Rivierenland.De onderwerpen zijn breed, maar de rode draad in de podcast Werk Inzicht is inclusief werkgeverschap; deelnemen aan de maatschappij voor iedereen. Boeiende, verfrissende en échte verhalen uit het hart van de regio! Je hosts Sophia en Dimitri, van Werkzaak Rivierenland, nemen je mee op een inspirerende reis langs werkend Rivierenland.

Net als Werkzaak Rivierenland een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

Twee presentatoren gaan in gesprek over een thema of een project wat we graag onder de aandacht brengen bij werkgevers en werkzoekenden in Rivierenland.De onderwerpen zijn breed, maar de rode…