Dave Binkhorst Podcast

Dave Binkhorst

Over deze case

Dave Binkhorst is schrijver. Hij schrijft columns voor allerlei publicaties: van de Metro tot aan NL Magazines. Er zijn een hoop stereotyperingen over schrijvers. Zo hoort Dave vaak dat het vrouwelijk zou zijn om over je emoties te schrijven. Dave wilde graag in een podcast laten horen hoe tof het schrijversvak eigenlijk is, hoe het ook bijna therapeutisch kan werken voor jezelf en waarom het zo’n ontzettend tof vak is.

Concept

Samen met Dave bedachten we het concept: een gesprek waarin Dave zijn verhaal kwijt kan, gecombineerd met het voorlezen van een column. Hiermee kunnen mensen nadat ze kennis hebben gemaakt met Dave, toegankelijk kennis maken met zijn werk.

Host

Stefan Kollaart interviewt Dave in deze podcast. De interviewstijl is vergelijkbaar met die van de Passie Podcast.

Bewerking

Na het opnemen van het gesprek is de podcast voorzien van een intro- en outromuziekje. Ook is de column ondersteund door bijpassende muziek.

Artwork

Op basis van de door Dave gekozen foto hebben we een podcast-artwork gemaakt.

Publicatie

De podcast wordt op Anchor gehost en via Anchor verspreid in alle gangbare podcast-directories.

Binnenkort komt Dave’s eerste boek uit! Dit wordt een bundeling van Dave’s column plus een nieuw verhaal. In deze podcast intervie ...

In de eerste aflevering van de Dave Binkhorst podcast verteld Dave over hoe zijn passie voor schrijven is ontstaan. Dave schrijft over best wel kwetsbare onderwerpen. Hoe doe je dat – en is dat niet eng? Ook bespreken we de stereotyperingen ...