Passie Podcast

Dienst4dienst.nl

Mensen kunnen best iets voor elkaar doen. Zonder daar geld voor te betalen. Via Dienst4dienst.nl kan je iets aanbieden waar jij goed in bent. Anderen kunnen die dienst kosteloos van je afnemen, waarop zij weer iets voor jou doen.

Je kan op Dienst4dienst een account aanmaken en je dienst toevoegen aan de database. Je verteld over wat je precies doet en hoe je andere mensen kan helpen. 

Dienst4dienst wilde echter ook de verhalen en de mens achter de dienst laten zien. Want leuk zo'n beschrijving. Maar wie zit er nou echt achter. Wat beweegt deze persoon. En waarom is hij/zij goed in wat hij doet.

Daarom heeft Dienst4dienst samen met de Podcast Fabriek de Passie Podcast geïntroduceerd. In deze podcast interviewt Stefan Kollaart wekelijks een lid van Dienst4dienst. De Passie Podcast is inmiddels het meest succesvolle marketingkanaal van Dienst4dienst en het trekt veel nieuwe bezoekers naar de website. Ook worden diensten van leden die in de podcast te gast zijn geweest veel vaker afgenomen. Dienst4dienst heeft inmiddels een diepere intergratie met de Passie Podcast gebouwd: op dienstenpagina's vindt je ook de desbetreffende aflevering van de Passie Podcast terug, waardoor een vertrouwensband wordt gecreëerd. 

Door een crossmediale aanpak kom je de Passie Podcast overal tegen: zowel in audio als video. Met quotjes wordt de hele week aandacht besteed aan de volgende gast. Ook voor deze marketing is de Podcast Fabriek verantwoordelijk.

Vragen over deze case? Neem contact met ons op.

Bekijk de Passie Podcast op https://dienst4dienst.nl/passie-podcast 

Powered by Froala Editor

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie