Koffie drinken?

Samen opnemen, ontwikkelingen of werken aan je luistercijfers?

Wil je voor je bedrijf een podcast laten opnemen? Of kunnen we je helpen met het editten of hosten van je podcast? Vul het formulier in – dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag! Je kan ons ook meteen bellen of whatsappen!

De Podcast Fabriek is gevestigd in Haarlem. We hebben een kantoor in het Crown Business Center in Haarlem, waar je podcasts kan opnemen in onze studio. We kunnen onze locatieset gemakkelijk overal mee naartoe nemen: dus ook naar jouw kantoor.

We beantwoorden graag al je vragen! Van “hé komen jullie voor ons opnemen” tot “ik heb dit op jullie blog gelezen en ik wil meer informatie”. Schroom niet om contact op te nemen, we staan altijd voor je klaar!

Met wie neem je eigenlijk contact op?

Stefan Kollaart

Toen Stefan 15 was begon hij met het maken van zijn eerste radioprogramma op de lokale omroep van Zandvoort. De liefde voor radio groeide, hij ontwikkelde een eigen online radiostation en presenteerde 2 jaar bij de regionale zender Wild FM. Toen ontdekte hij de podcast en maakte podcasts als Mediators en de Passie Podcast. Met zijn opgedane kennis over radio weet hij hoe je een goed audioconcept maakt en hoe je communiceert met je luisteraar.

Koen Minnema

Koen is een marketeer in hart en nieren. Na zijn studie communicatie te hebben afgerond is hij als freelance marketeer/content creator aan de slag gegaan, heeft hij het diensten-platform Dienst4dienst opgezet en helpt hij mensen met het verhuren bij hun huis met AirBnB Host Haarlem. Koen weet hoe je een boodschap over kan brengen en hoe je je product aan de man kan krijgen.