Over ons

De Podcast Fabriek helpt bij het produceren van podcasts, het bedenken van goedwerkent concept, het technische gedeelte (opnameapparatuur en uploaden) en wie eigenlijk je podcast presenteert.

Podcast Productie

Het opnemen van een podcast is ingewikkeld en duur. Je hebt microfoons, een mengtafel en software nodig om een podcast te ontwikkelen. Die podcast moet dan ook nog strak en professioneel worden afgemixt. De Podcast Fabriek neemt dat allemaal voor je uit handen.
Lees meer

Concept en Format

Podcasts zijn een uniek medium met zijn eigen regels en eigen manier van consumptie. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van concepten die werken voor het medium. Wij helpen bij het uitwerken van een Podcast concept wat succesvol gaat zijn voor jouw merk.
Lees meer

Presentatie

Wij werken met talloze talentvolle interviewers en gespreksleiders. Wij kunnen voor je een goede presentator/presentatrice regelen die bijdraagt aan een fantastisch resultaat. Ook helpen wij graag mee met het regelen van interessante gasten. Onze belbundel is niks voor niks onbeperkt ;)
Lees meer

Ontmoet het team

Deze mensen geven mede jouw podcast kleur

Stefan Kollaart

Toen Stefan 15 was begon hij met het maken van zijn eerste radioprogramma op de lokale omroep van Zandvoort. De liefde voor radio groeide, hij ontwikkelde een eigen online radiostation en presenteerde 2 jaar bij de regionale zender Wild FM. Toen ontdekte hij de podcast en maakte podcasts als Mediators en de Passie Podcast. Met zijn opgedane kennis over radio weet hij hoe je een goed audioconcept maakt en hoe je communiceert met je luisteraar.

Lees artikelen van Stefan Artikelen ingesproken door Stefan

Koen Minnema

Koen is een marketeer in hart en nieren. Na zijn studie communicatie te hebben afgerond is hij als freelance marketeer/content creator aan de slag gegaan, heeft hij het diensten-platform Dienst4dienst opgezet en helpt hij mensen met het verhuren bij hun huis met AirBnB Host Haarlem. Koen weet hoe je een boodschap over kan brengen en hoe je je product aan de man kan krijgen.

Lees artikelen van Koen Artikelen ingesproken door Koen

Natasja Bijl

Natasja is journalist en schrijfster. Ze weet hoe je een goed gesprek leidt en kan als geen ander prikkelende teksten schrijven. Bij de Podcast Fabriek is ze betrokken als host en blogt ze over interviewen, schrijven en marketing. In 2019 kwam haar eerste roman uit, ADEM.

Lees artikelen van Natasja

Rolien Magendans

Rolien Magendans is moeder van drie jongens, werkt als stewardess en is de host van de succesvolle podcast (meer dan 65..000 keer beluisterd) over bevallen Adem In, Adem Uit. Haar liefde voor radio en audio is er altijd al geweest. In 2004 liep ze stage bij 3FM en presenteerde ze de ochtendshow op WildFM. Na een lange pauze heeft ze de draad weer opgepakt met de podcast Adem In Adem Uit, en dat voelt als thuiskomen. Adem in Adem uit werd in 2019 genomineerd voor een Dutch Podcast Award.

Artikelen ingesproken door Rolien

Marielle van Meerwijk

Marielle van Meerwijk weet hoe ze een verhaal moet vertellen. Ze is woordvoerster bij Swim to Fight Cancer en doet de communicatie voor Zaamen. Met haar heldere inspreekstem maakt ze een succes van elke productie.

Artikelen ingesproken door Marielle
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie