Podcast Studio Huren In Haarlem (Noord-Holland)

Bekijk de studio

Bevind jij je in de randstad en wil je een podcast opnemen met topkwaliteit apparatuur voor een fantastisch resultaat? Dan kan dat bij de Podcast Fabriek. Onze studio is akoestisch bewerkt, waardoor je geen last hebt van buitengeluiden en je stem mooi en helder klinkt. Tevens is de studio voorzien van topapparatuur: de RodeCaster Pro mengtafel, 4x Rode Broadcaster Microfoons en iedereen heeft een eigen koptelefoon waar ze zelf het volume van kunnen instellen. Je krijgt van ons de totale mix en alle opgenomen sporen apart. Zo kun je zelf kiezen of je alle sporen apart wil bewerken of alleen de totale mix. De totale mix kun je ook direct online zetten, als je niet wilt bewerken. Tegen een meerprijs kunnen we ook video opnemen, vanuit 3 camerastandpunten. Onze studio verhuren we van 10:00 – 18:00. Voor een kleine meerprijs kan je de studio ook in de avond- en weekenduren huren! Alles op basis van beschikbaarheid.

Het kloppende hart

De Rodecaster Pro mengtafel

Van “De Beste All-In-One Podcast Mixer” tot “De Beste Totaaloplossing Voor Het Maken Van Een Geweldige Podcast” tot “A Podcast Studio You Can Carry On Your Back”. Toen Rode de Rodecaster Pro uitbracht was de hele podcasting-wereld het met elkaar eens: dit is de beste podcast-mengtafel die er is. Het is een compacte mengtafel (lekker makkelijk mee te nemen) met alle functies die je nodig hebt als podcaster en levert uitstekende geluidskwaliteit. We kunnen op de mixer 4 microfoons aansluiten. Tevens kan je een telefoon verbinden. Met een kabel, maar zelfs via bluetooth. Zo kun je dus in de uitzending iemand bellen. Tevens heeft het apparaat pads waar je fragmenten op kan zetten. Zo kan je live tijdens het opnemen jingles, quotes of andere fragmentjes instarten en meteen gaan bediscussiëren.

"Het is net alsof ik op de radio ben"

De Rode Broadcaster Microfoon

In onze studio hebben wij 4 professionele studio-microfoons: de Rode Broadcasters. Deze microfoons zijn kraakhelder en maken je stem krachtiger. Hierdoor komt niet alleen je boodschap maar ook je stem binnen bij de luisteraar. De microfoons worden ingesteld op jouw stem en klant: is die laag, gemiddeld of hoog? En is die zacht, gemiddeld of hard? Zo kunnen wij de allerbeste audiomix maken.

Lachen naar het vogeltje

Panasonic GH50

Om je podcast extra makkelijk te promoten, kunnen we ook video-beelden maken van je podcast. Daarvoor gebruiken we 3 Panasonic GH5’s. Deze spiegelreflexcamera’s leggen je podcast perfect vast. We schakelen de 3 camera-beelden live, zodat iedereen in beeld komt (als ze aan het woord zijn). Je kunt de hele aflevering publiceren op Youtube en snippets gebruiken om je podcast aan te jagen via LinkedIn, Instagram of Facebook.

Interresse? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op

Studiohuur

85 per uur (ex. 21% btw)

Uitleg van de studio

4 professionele microfoons

Koptelefoon voor iedere gast

Fragmenten en bellers in de uitzending halen

Binnen 4 uur de mix en losse sporen in je mail (mp3 en wav)

Studiohuur met video

225 per uur (ex. 21% btw)

Uitleg van de studio

4 professionele microfoons

Koptelefoon voor iedere gast

Fragmenten en bellers in de uitzending halen

Binnen 4 uur de mix en losse sporen in je mail (mp3 en wav)

3 professionele systeemcamera's

Geschakelde video binnen 4 uur in je mailbox

De Podcast Fabriek is onderdeel van Pimpelpaars Media

Contact

+31 6 40 60 60 57

info@podcast-fabriek.nl

A Hofmanweg 5a, 2031 BH, Haarlem