Podcast Studio Huren In Haarlem (Noord-Holland)

Akoestisch bewerkte studio met 4 top-microfoons en eventueel 3 systeemcamera's. Direct naast de snelweg.

Maak een podcast met top-apparatuur

Bevind jij je in de randstad en wil je een podcast opnemen met topkwaliteit apparatuur voor een fantastisch resultaat? Dan kan dat bij de Podcast Fabriek.

Onze studio is akoestisch bewerkt, waardoor je geen last hebt van buitengeluiden en je stem mooi en helder klinkt. Tevens is de studio voorzien van topapparatuur: de RodeCaster Pro mengtafel, 4x Rode Broadcaster Microfoons en iedereen heeft een eigen koptelefoon waar ze zelf het volume van kunnen instellen.

Je krijgt van ons de totale mix en alle opgenomen sporen apart. Zo kun je zelf kiezen of je alle sporen apart wil bewerken of alleen de totale mix. De totale mix kun je ook direct online zetten, als je niet wilt bewerken.

Onze studio verhuren we van 10:00 – 18:00. Voor een kleine meerprijs kan je de studio ook in de avond- en weekenduren huren! Alles op basis van beschikbaarheid.

Van “De Beste All-In-One Podcast Mixer” tot “De Beste Totaaloplossing Voor Het Maken Van Een Geweldige Podcast” tot “A Podcast Studio You Can Carry On Your Back”. Toen Rode de Rodecaster Pro uitbracht was de hele podcasting-wereld het met elkaar eens: dit is de beste podcast-mengtafel die er is. 

Het is een compacte mengtafel met alle functies die je nodig hebt als podcaster en levert uitstekende geluidskwaliteit. We hebben vier microfoons hierop aangesloten. Tevens kan je een telefoon verbinden. Met een kabel, maar zelfs via bluetooth. Zo kun je dus in de uitzending iemand bellen of iets afspelen van Youtube.

Tevens heeft het apparaat pads waar je fragmenten op kan zetten. Zo kan je live tijdens het opnemen jingles, quotes of andere fragmentjes instarten en meteen gaan bediscussiëren.

De Rodecaster Pro mengtafel

De Rode Broadcaster Microfoon

In onze studio hebben wij 4 professionele studio-microfoons: de Rode Broadcasters. Deze microfoons zijn kraakhelder en maken je stem krachtiger. Hierdoor komt niet alleen je boodschap maar ook je stem binnen bij de luisteraar.

De microfoons worden ingesteld op jouw stem en klant: is die laag, gemiddeld of hoog? En is die zacht, gemiddeld of hard? Zo krijg je de allerbeste audiomix.

Studiohuur

60 per uur
  • Uitleg van de studio
  • 4 professionele microfoons
  • Koptelefoon voor iedere gast
  • Fragmenten en bellers in de uitzending halen
  • Binnen 4 uur de mix en losse sporen in je mail (mp3 en wav)
  •  
  •  

Interresse? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op

Meer dan alleen opnemen?

Wij zijn de Podcast Fabriek en helpen bedrijven van A tot Z met een podcast. Van concept tot publicatie. Wil je dat we uitgebreid met je nadenken over je concept, de opnames begeleiden, audio (en evt video) bewerken, publiceren en een marketing-strategie uitzetten? Dat kan ook!