Podcast Studio in Haarlem

In Haarlem hebben wij onze podcast-studio. Hier kunnen we jouw producties opnemen. Het is voorzien van geavanceerde apparatuur zodat je podcast goed klinkt en je ook op afstand mensen in de uitzending kan halen.

Onze studio is ook makkelijk mee te nemen. We kunnen dus ook gemakkelijk bij jou op kantoor een podcast gaan opnemen.

Rondleiding door onze podcast studio in Haarlem

We hebben geen centen, maar spullen

Natuurlijk is de inhoud het allerbelangrijkste. Maar dat betekent niet dat de audiokwaliteit niet heel goed geregeld moet zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je niet hoeft te verdiepen in decibellen, clipping, compressoren en gains hebben wij een professionele setup met de allerbeste apparatuur die we ook nog eens goed voor je instellen.

Het kloppende hart: de Rodecaster Pro Mengtafel

Van “De Beste All-In-One Podcast Mixer” tot “De Beste Totaaloplossing Voor Het Maken Van Een Geweldige Podcast” tot “A Podcast Studio You Can Carry On Your Back”. Toen Rode de Rodecaster Pro uitbracht was de hele podcasting-wereld het met elkaar eens: dit is de beste podcast-mengtafel die er is. 

Het is een compacte mengtafel (lekker makkelijk mee te nemen) met alle functies die je nodig hebt als podcaster en levert uitstekende geluidskwaliteit. We kunnen op de mixer 4 microfoons aansluiten. Tevens kan je een telefoon verbinden. Met een kabel, maar zelfs via bluetooth. Zo kun je dus in de uitzending iemand bellen.

Tevens heeft het apparaat pads waar je fragmenten op kan zetten. Zo kan je live tijdens het opnemen jingles, quotes of andere fragmentjes instarten en meteen gaan bediscussiëren.

"Het is net alsof ik op de radio ben": de Rode Broadcaster Microfoon

In onze studio hebben wij 3 professionele studio-microfoons: de Rode Broadcasters. Deze microfoons zijn kraakhelder en maken je stem krachtiger. Hierdoor komt niet alleen je boodschap maar ook je stem binnen bij de luisteraar.

De microfoons worden ingesteld op jouw stem en klant: is die laag, gemiddeld of hoog? En is die zacht, gemiddeld of hard? Zo kunnen wij de allerbeste audiomix maken.

Kijk 20 seconden naar deze foto. En doe daarna je ogen dicht..

Nee: het is geen optische illusie. Onze studio hangt vol met 150 akoestische platen en gordijnen. Tevens hebben we vloerbedekking op de grond. Hierdoor zul je in onze studio geen last hebben van echo of geluiden van buiten.

Opnemen in onze studio? Of moeten we 'm inpakken en bij jou langskomen?