bamkopie

Het Boek Achter De Mens - Boeken die levens hebben veranderd

In Het Boek Achter De Mens spreekt Marielle van Meerwijk gasten over het boek dat hen op persoonlijk of zakelijk leven heeft veranderd.

Beluister de laatste aflevering

9. The Power Of Now (Eckhart Tolle) – Met Gytha Heins

Bedrijfskundige Gytha Heins is vandaag te gast in BAM. Marielle bespreekt met haar het boek The Power Of Now van Eckhart Tolle. Ze bespreken hoe je dankzij het boek gelukkiger en bewuster gaat leven.

In samenwerking met Marielle van Meerwijk van Zaamen hebben we het format Het Boek Achter De Mens opgebouwd. Iedereen heeft wel een boek die impact heeft gemaakt. Op de manier hoe men in het leven staat, hoe men onderneemt of hoe men zich voelt. Denk aan een zakelijk boek vol goede ideeën,  die je als ondernemer veranderd. Of een spiritueel boek die je op een pad van zelfontwikkeling en rust brengt.

Samen met Marielle scouten we gasten, we hebben de audio- en beeldvormgeving ontwikkeld, begeleiden Marielle als interviewer en de opnames zelf, bewerken de podcasts, zijn verantwoordelijk voor de publicatie en de marketing.

De eerste serie zal 8 afleveringen bevatten. In deze serie spreekt Marielle o.a. over de boeken Rework, Think Like A Monk, Think And Grow Rich en Verslaafd aan Liefde met mensen wiens leven door die boeken zijn veranderd.

Net als De Podcast Fabriek een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

Bedrijfskundige Gytha Heins is vandaag te gast in BAM. Marielle bespreekt met haar het boek The Power Of Now van Eckhart Tolle. Ze bespreken hoe je dankzij het boek gelukkiger…