Hoofd artwork

Liefde in de Lucht - De Blind Dating Podcast van Nederland

Op basis van een uitgebreide vragenlijst heeft matchmaker en host Saron van de Laar 8 matches gemaakt. In elke aflevering leert 1 potentieel koppel elkaar beter kennen. Er staat een…

Beluister de laatste aflevering

8. Luc & Lisa

In aflevering 8 hebben we developer Luc en marketeer Lisa te gast. Zij zijn gematcht op basis van opleiding, familiesamenstelling, het feit dat ze allebei lekker hebben gepubert, liefde voor reizen, ambitieus en empathie.

In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Ze hebben het met elkaar over podcasts & radio, stages in het buitenland en apps ontwikkelen voor evenementen.

Kijk voor meer informatie op https://podcast-fabriek.nl/liefdeindelucht.

Deze podcast is een samenwerking tussen De Podcast Fabriek, DTNG, Easytoysen Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal.

Beschrijving

Welkom bij Liefde in de Lucht. Dé Blind Dating Podcast van Nederland. Aankomende donderdag – 11 februari – verschijnt de allereerste aflevering met Lotte en Ian.

Een paar maanden geleden deden wij een mysterieuze oproep. Wil jij via een uniek liefdesexperiment de liefde van je leven ontmoeten? Honderden singles reageerden. Zij moesten een uitgebreide vragenlijst invullen waar ze diep in moesten gaan op hun jeugd, passies, liefdesgeschiedenis, levensbeschouwing en hun ideeën over de toekomst. Op basis van die antwoorden heeft datingcoach Saron van de Laar 8 matches gemaakt. In elke aflevering leert 1 potentieel koppel elkaar beter kennen, zonder elkaar te zien. 

We zijn in Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal. De kandidaten zijn geblindoekt via aparte ingangen binnen gebracht. Ze zitten – met een kamerscherm ertussen – tegenover elkaar. Daardoor kunnen ze elkaar gedurende de hele podcast niet zien. In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Wat zijn hun overeenkomsten? Wat zijn gekke dingen die ze met een avondje stappen hebben gedaan? Welke reizen hebben ze gemaakt? En kunnen ze roadtrippen, gebaseerd op hun lievelingsmuziek? 

Daarna aan hen de keuze. Ze krijgen 15 seconden de tijd om weg te gaan – of te blijven zitten. Blijven beide singles zitten? Dan gaat het kamerscherm weg, zien ze elkaar voor de allereerste keer en gaan ze direct op date. Stapt 1 van de singles op? Dan is de date afgelopen. Ze zullen dan nooit weten wie er tegenover hem/haar zat. 

Hangt er liefde in de lucht? 

Origineel concept

De Podcast Fabriek heeft dit concept ontwikkeld met Saron van de Laar (DTNG). We zijn dit concept gaan maken omdat we vonden dat er een goede dating-podcast miste in Nederland. Tevens kan je gebruik maken van het unieke aspect van podcasting: het is alleen audio. Daarom bedachten we dat de kandidaten elkaar niet konden zien, net als dat de luisteraar geen idee heeft hoe de kandidaten eruit zien.

Zowel conceptontwikkeling, opnames, bewerking, publicatie en marketing zijn dan ook in-house gedaan. Het artwork is gemaakt door Sjoerd de Vries van Uitdekoker.nl, casting is verzorgd door MULTA Casting. 

Samenwerking

Deze podcast is een samenwerking tussen De Podcast FabriekDTNGEasytoys en Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal.

Net als De Podcast Fabriek, DTNG, Easytoys en Nieuw Vreeburg een goede podcast voor je bedrijf?

Alle afleveringen

In aflevering 8 hebben we developer Luc en marketeer Lisa te gast. Zij zijn gematcht op basis van opleiding, familiesamenstelling, het feit dat ze allebei lekker hebben gepubert, liefde voor…
In aflevering 1 hebben we Online Marketeer Lotte en Sportschoolhouder Ian aan elkaar gekoppeld. Zij zijn gematcht op leeftijd, opleiding, gezinssamenstelling, hun liefde voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, extravertheid, ambitie en…