Het project

The Next Move - Een Podcast Over Leiderschap & Stategie In Een Nieuw Tijdperk

In elke aflevering van The Next Move spreekt Diederik Heinink met twee A-namen uit de zakenwereld. Tussen de gasten zit een natuurlijke tegenstelling. Zo spreekt hij in de eerste aflevering met Elske Doets van Doets Reizen en Mattijs ten Brink van Sunweb. Doets Reizen focust op diepe reizen die door een adviseur persoonlijk worden samengesteld, terwijl Sunweb meer voor de grote massa gaat. Diederik vraagt hun naar hun leiderschap en zoekt binnen de verschillen de overeenkomsten en samenwerkingen.

Conceptontwikkeling

We hebben geholpen met het ontwikkelen van het concept en het vertalen van het idee naar een concept dat werkt voor een podcast. We hebben een Test Run gefaciliteerd, waardoor we het concept goed konden uittesten voordat er een daadwerkelijke eerste aflevering gemaakt zou worden. Tevens verzorgen we de metadata van de podcast en de afleveringen. Artwork is extern gemaakt.

Opname & bewerking

De podcast wordt opgenomen in onze studio in Haarlem. We begeleiden bij de opnames en regelen de techniek. Daarna mixen we de podcast af tot een coherent verhaal.

Marketing

Na elke aflevering leveren we content voor Social Media aan.

Catering

We verzorgen voor de gasten een lunch.

The Next Move is een samenwerking tussen Diederik Heinink (East Leadership) en Business Insider Nederland.

Net als Diederik Heinink & Business Insider een goede podcast voor je bedrijf?

We helpen je graag.

De Podcast Fabriek is onderdeel van Pimpelpaars Media

Contact

+31 6 40 60 60 57

info@podcast-fabriek.nl

A Hofmanweg 5a, 2031 BH, Haarlem