Het project

VU Amsterdam - Art Of Engagement

Om samen te werken aan een betere wereld moeten we een werkklimaat ontwikkelen waarin iedereen zich veilig voelt en durft uit te spreken. Daarom heeft de VU "The Art Of Engagement" met vier principes opgezet.  Over die thema's interviewt Talitha Muusse medewerkers van de VU, om zo meer inzicht te krijgen in hoe we een beter werkklimaat kunnen creëren.

De vraag vanuit de VU was om de thema's van Art Of Engagement uit te diepen met elke aflevering een wisselende gast. We zochten samen naar een host die past bij dit thema en aansluit bij een brede doelgroep binnen de VU. Dat werd Talitha Muusse. We keken samen naar de thema's, wat belangrijk was om eruit te halen, produceerde een locatie met live-publiek bij de VU en zorgde voor de techniek om het evenement zowel in audio als video vast te leggen. Ook regelden we een fotograaf (van uitdekoker.nl)

Het live evenement duurt ongeveer een uur, om zo mensen die live aanwezig zijn een uitgebreid gesprek te geven. Omdat we dat te lang vonden voor de doelgroep als podcast, knippen we de aflevering terug tot precies een halfuur. 

We ondersteunden ook bij het maken van een transcriptie.

Ook leverden we een compilatie van 2 minuten aan voor sociale kanalen:

https://www.youtube.com/watch?v=iiMjv-TizKw 


 

Net als Vrije Universiteit Amsterdam een goede podcast voor je bedrijf?

We helpen je graag.

De Podcast Fabriek is onderdeel van Pimpelpaars Media

Contact

+31 6 40 60 60 57

info@podcast-fabriek.nl

A Hofmanweg 5a, 2031 BH, Haarlem