Dingen die leuk zijn aan een podcast maken voor biersommeliers

Leestijd: < 1 min

We mochten met the Beertenders Itamar Vos en Dennis van Veen een reeks maken over bier. En dat vonden we heel tof.

Vrijdag is onze nieuwe lievelingsdag bij De Podcast-Fabriek, want dan komen Itamar Vos en Dennis van Veen langs. Zij zijn biersommeliers en weten alles, maar dan ook echt alles over bier. Om ons te paaien nemen ze ook nog eens elke aflevering een speciaalbiertje mee die we mogen proeven.

Itamar en Dennis zijn fantastische gasten. Ze zijn creatief, kunnen supermooie verhalen vertelen en ademen bier (maar dan in de positieve zin, niet zoals na een avondje stappen zeg maar).

We hebben al een aantal afleveringen opgenomen en we hebben al onwijs leuke onderwerpen mogen bespreken. Mooie discussies over alcoholvrij bier: mag dit nu wel of niet aan kinderen worden geschonken? Maar ook hoe je gezond leven en biersommelier zijn combineert, hoe een goede bierkaart eruit ziet en waarom sommige bierfestivals al maanden van tevoren zijn uitverkocht.

We mochten voor the Beertenders het format ontwikkelen, nabewerken, presenteren, de video-regie en marketing verzorgen.

We zijn supertrots op deze podcast. Het is echt een fijne manier om je week mee af te sluiten. Kleine tip voor de mensen die meedoen aan “Dry-january”: sla hem even over. Want het water loopt je af en toe stiekem best wel in de mond.

Bekijk onze case study over The Beertenders of doe waarvoor je echt gekomen bent: het luisteren of kijken van de eerste aflevering.

Proost.

Net als Itamar en Dennis vol passie over je vak vertellen?

Geschreven door Koen Minnema

Koen is een marketeer in hart en nieren. Na zijn studie communicatie te hebben afgerond is hij als freelance marketeer/content creator aan de slag gegaan, heeft hij het diensten-platform Dienst4dienst opgezet en helpt hij mensen met het verhuren bij hun huis met AirBnB Host Haarlem. Koen weet hoe je een boodschap over kan brengen en hoe je je product aan de man kan krijgen.

Net als Itamar en Dennis vol passie over je vak vertellen?

Smaakt naar meer.

Plaats een reactie